نویسنده : نوشین گیلوری 99/08/14

11 نکته برای داشتن وبلاگ آژانس مسافرتی یا سفر

طبق گفته های هاب اسپات ، 81٪ شرکت ها وبلاگ خود را "مفید" ، "مهم" یا "حیاتی" می دانند. میدانید چرا؟

وبلاگ آژانس مسافرتی یا سفر در میان دیگر گزینه های دیجیتال مارکتینگ برای آژانس های گردشگری به منظور حضور زیاد در وب، گزینه ای کم هزینه است. هزینه ای که بابت بازاریابی دیجیتال از طریق موتورهای جستجو جهت بالابردن ترافیک سایت پراخت می شود در مقایسه با رسانه های سنتی، کم هزینه تر و در همان حال پربازده‌تر است.گرچه رقابت با شرکت‌های بزرگی که مبالغ قابل توجهی برای تبلیغات سرمایه گذاری می‌کنند کار دشواری است، اما به راحتی می توانید از وبلاگ به عنوان یک ابزار بازاریابی رایگان استفاده کنید. در این مقاله سعی داریم 11 نکته کلیدی وبلاگ نویسی برای سفر و آژانس‌های مسافرتی (راهنمای مقاله نویسی) را آموزش دهیم.

وبلاگ سفر

نوشتن چک لیست

ابتدا چک لیستی آماده کنید و قدم به قدم مراحل و نکات مهم آماده کردن یک بلاگ مناسب با کسب و کار خودتان را یادداشت کنید. برای انجام این کار می توانید از نکات این مقاله به عنوان راهنما برای وبلاگ خود بهره بجویید.

1- پیدا کردن کلمات کلیدی متناسب با آژانس مسافرتی شما و خدمات آن

وقتی گردشگران کلمات کلیدی یا عبارت خاصی که شما در مقاله خود به کار برده اید را در Google تایپ می‌کنند، از طریق ربات‌های گوگل به وب سایت و بلاگ شما هدایت می شوند و در نتیجه رتبه سایت شما در نتایج جستجو گوگل افزایش می یابد. پس بهتر است اهمیت دهید از چه کلمات کلیدی در مقاله یا وبلاگ خود استفاده می کنید.

برای استخراج کلمات کلیدی مناسب می توانید در سرچ گوگل یا سایت ویکی پدیا کلمه مورد نظر را جستجو کنید و از لیست برچسب ها کلمات یا عبارت هم خانواده مناسب و پربازدید را استخراج کنید. همچنین فراموش نکنید، هم خانواده عباراتی را که در متن قرار می دهید را بسازید. برای مثال برای کلمه کلیدی "نکات ترکیه" عبارات ترکیبی هم خانواده ای از قبیل "نکاتی برای ترکیه" و "نکات سفر در ترکیه" و ... استفاده شود.

وبلاگ سفر

مشخص کردن دسته بندی

وبلاگ یا مقاله جدیدی که می نویسید را به برخی از دسته بندی هایی که قبلا ایجاد کردید یا جدیدا می‌خواهید ایجاد کنید، اختصاص دهید. زیرا رتبه بندی محتوای شما را نیز افزایش می دهد. فرق نمی کند این یک مطلب جدید است یا بخشی از مجموعه ای است که قبلا ایجاد کرده اید. برای مثال مقاله نکات سفر به ترکیه را به دسته‌بندی‌هایی که در زمینه سفر باشد مانند : "راهنمای کشورها" و "اطلاعات کشورها" و "جاذبه های گردشگری" متصل کنید.

3- توضیحات متا (Meta description)

وقتی کلمه کلیدی خاصی را در گوگول جستجو می کنید، توضیحات متا در نتایج موتور جستجو ظاهر می شود. با توجه به اینکه توضیحات متا ویترین اصلی مقاله شما برای جلب توجه مشتری است، لطفاً آن را با توضیحات کوتاه اما به اندازه کافی جذاب پرکنید تا کاربر روی لینک کلیک کند.

نکته شماره 1: از کلماتی استفاده کنید که به معنای عملی مانند یادگیری، کاوش، کشف و غیره هستند و کاربر را به چالش بکشد.

نکته شماره 2: یک سود یا راه حل مناسب را برجسته کنید.

نکته شماره 3: استاندارد تعداد کاراکترهای توضیحات متا 160کاراکتر می باشد.

4 نوشتن یک عنوان مناسب در وبلاگ

اغلب کسایی که مقاله شما را می‌بینند، محتوای اصلی بلاگ را نادیده می‌گیرند و یا به سرعت از آن می گذرند. عنوان‌های جالب و هیجانی تعریف کنید که مخاطبان را به خواندن مطالب بیشتر سوق دهد. بد نیست برخی از عنوان‌ها را با یک سوال وسوسه انگیز شروع کنید.

عناوینی که با "چگونه" ، "گام به گام" و "5 نکته" شروع می‌شوند، محبوبیت بیشتری در بین خوانندگان دارند. برای داشتن یک مقاله حرفه ای فراموش نکنید که کلمه کلیدی خود را در عنوان قرار دهید!

5- مقدمه حرفه ای

متن مقدمه مقاله سفر می تواند باعث موفقیت یا شکست پست وبلاگ شما شود. مقدمه بلاگ فرصتی است که خوانندگان خود را مجذوب و مشتاق اطلاعات بیشتر کنید. برخی از ترفند‌های یک مقدمه خوب برای وبلاگ سفر با نقل قول، سوال یا معضل ها شروع می شود. همچنین می توانید با ارائه یک آمار شگفت انگیز و در حین حال واقعی خوانندگان را جذب مقاله وب سایت خود کنید.

6- بدنه متن اصلی

از جملات ساده ای برای وبلاگ سفر استفاده کنید که خواندن آنها برای مخاطبان آسان باشد. کلمات مهم را پررنگ کنید و به برخی کلمات یا عبارات پیوند اضافه کنید تا گردش در سایت را افزایش دهید. اگر می خواهید مطلبی را در مورد سفرتوضیح دهید و یا یک مقاله سفر آموزشی بسازید داستان طولانی ننویسید. پاراگراف های کوتاه اما معنی دار بنویسید و قسمت های داستان خود را با استفاده از برچسب ها به هم متصل کنید. به یاد داشته باشید که افراد بصری می خوانند!

7- تزیین متن با عکس

بلاگ سفر، Basisfly

عکس ها هضم مطالب را آسان تر می کنند. به خصوص اگر وبلاگ در مورد سفر باشد. با جستجوی تصاویر «با حق امتیاز رایگان» می توانید به صورت رایگان تصاویر با کیفیت بالا دریافت کنید. وقتی عکس را در متن خود قرار می دهید، فراموش نکنید که برای هر عکس توضیحات متناسب بنویسید زیرا باعث افزایش رتبه وبلاگ در موتورهای جستجو می شود! همچنین خالی از لطف نیست در برخی از تصاویر لوگو یا آدرس وب سایت خود را درج کنید تا هرکس به عکس شما برخورد به اطلاعات شما دست پیدا کند.

8- پاسخ به سوالات و اندیشه های مخاطبان

سوال یا هیجانی را که در مقدمه مقاله برای مخاطبان مطرح یا ایجاد کرده اید، باید در انتهای مقاله بسته شود (پاسخ داده شود).

به هر آن چیزی که فکر می کنید روی مخاطبان شما بیشترین تأثیر را می گذارد در مقاله اشاره کنید، زیرا باید چیزی باشد که آنها پس از خواندن مقاله به خاطر بسپارند.

9- هرگز تاثیر call to action ها را فراموش نکنید

سعی کنید خوانندگان را با کلیک های مناسب به مطالب مرتبط مانند سایر صفحات مربوط به مقالات یا وب سایت خود پیوند دهید، همیشه دکمه یا گزینه مشاوره رایگان یا دکمه های دسترسی سریع تماس ارائه دهید. از طریق فرم های نظر سنجی می توانید آدرس های ایمیل را جمع آوری کنید و به بانک اطلاعاتی خود بیفزایید.

10- چند وقت یکبار مقاله منتشر شود؟

مقاله مسافرتی

تناوب و تکرار وبلاگ نویسی بر جذب مشتریان تاثیر می گذارد.

طبق گفته های هاب اسپات ، 92٪ از شرکت هایی که چندین بار در روز وبلاگ می نوشتند، مشتری خود را از طریق وبلاگ های منتشر شده خود پیدا کردند. با این حال بسیاری از آژانس های مسافرتی نمی توانند زمان زیادی را به وبلاگ نویسی اختصاص دهند پس با این پیش بروید:

در عرض دو هفته با یک وبلاگ شروع کنید و سپس بسته به زمانی که دارید به تدریج تعداد آن را افزایش دهید. فراموش نشود هرچه وبلاگ بیشتر باشد - بهتراست!

11-وبلاگ خود را کجا تبلیغ کنید؟

شبکه مجازی، Basisfly

شبکه های مجازی

وبلاگ خود را به شبکه های اجتماعی متصل کنید. مقاله نویسی به شما کمک می کند تا از طریق رسانه های اجتماعی کشف شوید زیرا اگر مطلب مهیج باشد، خوانندگان شما می توانند آن را به اشتراک بگذارند و در مورد آن به دیگران بگویند. هر بار که یک مقاله می نویسید آن را هم در سایت و هم در شبکه های اجتماعی منتشر کنید و هر کدام را به یکدیگر لینک دهید. دسترسی را فراهم کنید تا کاربران هم بتوانند مقالات وبسایت شما را اشتراک بگذارند. حواستان به زمان درست انتشار مقالات در هر یک از شبکه های اجتماعی باشد.

ایمیل / خبرنامه

اگر از قبل خبرنامه داشته اید که به طور منظم در زمان خاصی برای مشتریان خود ارسال می کنید، می توانید چند مقاله وبلاگ خود را در خبرنامه قرار دهید. یک ترفند خوب دیگر این است که لینک صفحه مقالات یا بلاگ خود را در امضای ایمیل یا خبر نامه خود قرار دهید تا محتوا را بدون زحمت با تمام افرادی که با آنها ارتباط برقرار می کنید ، به اشتراک بگذارید.

تالار های گفتگو

تالارهای معتبر و جالب مربوط به سفر برای گفتگوی پیدا کنید و با مخاطبان در مورد موضوعاتی که آنها به دنبال پاسخ و یا اطلاعات هستند در ارتباط باشید. پس از عضویت و فعالیت در این تالارها ، شروع به اشتراک گذاری نظرات خود در موضوعات مختلف کنید. علاوه بر این فراموش نکنید که لینک صفحه وبلاگ خود را در امضای خود اضافه کنید!

نکاتی کلیدی در عین حال آسان برای بازخورد وبلاگ

• مقالات وبلاگ خود را با یک سوال ببندید

• به کارمندان خود بگویید آن را به اشتراک بگذارند

• پست های دیگران را به اشتراک بگذارید

• با مخاطبین رفتار دوستانه داشته باشید

• با آنان وارد بحث شوید

• بستر ارسال نظرات را آسان کنید

• از آنها بخواهید ایده های خود را با شما به اشتراگ بگذارند

• بازخورد مطالب خود را از آنان بخواهید